subota, 28. rujna 2013.

Vješalica

Danas sam opet nešto novo naučila. Vješalica rađena tehnikom country painting-a. Zakon!


ponedjeljak, 23. rujna 2013.

Ima svega po malo :)

Svašta sam radila, ali nisam vam stigla pokazati pa sad sve trpam u ovaj post...
Prvo, kutije za moje nećakinje:





I tanjur za njihovu majku:


U subotu sam opet bila na radionici kod gđe Jasminke i učili smo raditi svijećnjak pomoću modelir mase i srebrnih listića. Mene je oduševilo... Podsjeća malo na Božić, zar ne? :)

Evo bez upaljene svijeće:


I sa upaljenom svijećom:





četvrtak, 19. rujna 2013.

Etui za naočale

Danas smo na radionici kod gđe Jasne u Belišću naučili kako se radi sa 2K lakom. Ukrašavali smo etui za naočale. Evo kako je ispalo:


Kutijice

Evo dvije male zgodne škrinjice... Mogu poslužiti da u njih umjesto u kovertu stavite npr. novac, ili neki komadić nakita...








četvrtak, 12. rujna 2013.

Makeover novčanika

Prije par godina dobila sam od mog mužića prekrasan ljubičasti kožni novčanik. Obožavam taj novčanik, ali desila mi se nezgoda. Kako mi žene u torbi imamo svega, tako sam ja u torbi imala flaster za Sarine naočale koji se polijepio na njega. Nažalost, kada sam ga počela odljepljivati desilo se ovo:




Mal' me nije šlog strefio!!!!!
Ali pošto sam ja kod gđe Jasminke svašta naučila, odlučila sam probati napraviti makeover svog novčanika. I mislim da sam da sam uspjela...


utorak, 10. rujna 2013.

Boce

Evo nešto novo što još nisam radila. Dakle, tehnike su iste, ali površina drugačija... oslikavanje boca tehnikom crtanog zlatoveza i crtane bijele čipke.





subota, 7. rujna 2013.

Vila za malu vilu...

Ovo je vila za moje malo kumče, za njen treći rođoš. Osim što služi kao ukras, može poslužiti kao ploča za porukicu ili se može zakačiti slika.